Здравейте колеги. Гледах случайно Pro7 - а там тече реклама - някаква фирма възстановява (при това, според рекламата, за около 10 минути) пукнати от камъчета и др. предмети предни стъкла. Сетих се, че и тук съм виждал такива обяви. Т.к. и на моето предно има такава пукнатина (около 5-6 мм), се замислих за процедурата - има ли някой от вас лични впечатления - къде се прави в София, колко струва и ефикасно ли е. Предварително благодаря за отговорите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
спукано стъкло
Collapse
X
-
нещо вайно, което съм чувал по този въпрос е, че се прави още при малки пукнатини като твоята, тъй като ако го оставиш, от 5-6мм, ще стигне до някой край на стъклото. иначе е ефективно, стига да е качествено направено, тъй като от тея дупки и неравности стъклото понася изключителни вибрации и напрежение и за твоя случай е необходимо.
-
На мен зимата ми се беше пукнало в центъра на стъклото точно както казвате и след една седмица сещате се кавокво се случи...тръгна да се цепи.
Колегата "kompir" е прав смяната е най-ефикасното решение!Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
има някои правят следното: ако нямат каксо, но са имали идея да си правят, лепят стъклото че да не си личи, след което си правят каксо и като се пукне, им го сменят. ако пък си личи, намират някой познат в ЗД-во.
не знам колко ще е едно стъкло, от порядъка на 170-200 лв със смяната, нали? сещам се за Клио '92 беше 130 със смяната преди година и половина.
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениеима някои правят следното: ако нямат каксо, но са имали идея да си правят, лепят стъклото че да не си личи, след което си правят каксо и като се пукне, им го сменят. ако пък си личи, намират някой познат в ЗД-во.
не знам колко ще е едно стъкло, от порядъка на 170-200 лв със смяната, нали? сещам се за Клио '92 беше 130 със смяната преди година и половина.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Колега, провери и тук:
www.uah.hit.bg/autoglass/
Преди 3 год. сменях на един Мерцедес 190 - предно+задно дясно+монтаж - 170 лв. (от дилърчето в Габрово)
Успех!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениеима някои правят следното: ако нямат каксо, но са имали идея да си правят, лепят стъклото че да не си личи, след което си правят каксо и като се пукне, им го сменят. ако пък си личи, намират някой познат в ЗД-во.
не знам колко ще е едно стъкло, от порядъка на 170-200 лв със смяната, нали? сещам се за Клио '92 беше 130 със смяната преди година и половина.Имаше и китайски вариант за 130лв мисля. :rolf:
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщениеЗа моето мисля броих към 200лв. от кобра, уж някакво испанско било б...лиго какво еИмаше и китайски вариант за 130лв мисля. :rolf:
иии така я продадох,малко смъкнах от цената, но това са подробности и не се оплаквам..
Comment
Comment